WhatsApp Image 2020-08-21 at 21.01.55

Groepsreizen

 

Organiseer jij een wandelweek, culinaire week, retraiteweek, yogaweek, bootcampweek, survivalweek, familieweek of anderzijds georganiseerde week? Wij verwelkomen graag groepen in Casa Amarela.

 

Als oud restaurantuitbaters weten we wat het inhoudt om groepen volledig te faciliteren. Neem contact met ons op en wij gaan samen met jou aan de slag om dit tot de perfecte op maat gemaakte ervaring te maken.

 

Wij kunnen groepen ontvangen van 8 tot maximaal van 18 personen (inclusief organisatie). Wil je tijdens je verblijf een feest geven, dat kan en is mogelijk tot 40 personen. 

 

Aangezien een groepsvakantie maatwerk is hebben we hier geen standaardprijzen voor, neem vrijblijvend contact met ons op voor prijzen en mogelijkheden. 

 

DIRECT BOEKEN

Dit kunnen we bieden

Slaapvertrekken ingericht op groepsgrootte, samenstelling en wensen

Goede Wifi via glasvezel

Transfer regelen van en naar de luchthaven

Vervoer van de groep naar locaties

Als aanvulling op jullie thema zijn er voldoende mogelijkheden om uitstapjes in de omgeving te maken, wij adviseren hier graag in en kunnen reserveringen verzorgen

Als aanvulling op jullie thema kunnen wij workshops geven of verzorgen. Variërend van het maken van je eigen pizza (die we vervolgens afbakken in onze steenoven), het maken van jams en chutney’s, bereidingen van groente en fruit om deze lang houdbaar te maken tot een workshop natuurlijke zeep maken. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Bepaalde workshops zullen seizoensgebonden zijn.

De gehele accommodatie exclusief aan jullie ter beschikking stellen

Gedurende het gehele verblijf zorgdragen voor alle maaltijden en dranken, waarbij rekening kan worden gehouden met allerlei dieetwensen. Onderdeel hiervan kan zijn dat een aantal maaltijden bij een restaurant in de omgeving worden genuttigd. In dat geval verzorgen wij het vervoer

Regelen van benodigde materialen

De accommodatie beschikt over een ruim bar/restaurantgedeelte, waar ook presentaties kunnen worden gegeven. En de ruimte is dusdanig ingericht dat we deze kunnen omtoveren tot een heuse discotheek

Ons privé appartement beschikt over een riant dakterras met fantastisch uitzicht. Deze stellen we graag speciaal voor jullie ter beschikking voor bijvoorbeeld de ochtendgymnastiek, een yogasessie of anderzijds. Daar het terras overdekt is, kan er ook bij regen gebruik van worden gemaakt

Alles wat nog niet beschreven is, maar jullie wel graag verzorgd willen hebben.

Kortom, wij kunnen jullie veel zaken uit handen nemen zodat jullie je volledig kunnen richten op jullie programma en je niet bezig hoeven te houden met allerlei randzaken.

Dit regelen we niet

  • Zorgen voor de bezetting;
  • Regelen van vliegtickets.

Wil je graag actief al het moois ontdekken dat Centraal Portugal te bieden heeft?

Geverifieerd door MonsterInsights