Onze gezellige bar/ontmoetingsruimte

OM DE ACCOMMODATIE CORONA PROOF TE HOUDEN HANTEREN WE 3 DAGEN TUSSEN VERTREK EN AANKOMST NIEUWE GASTEN. DIT WORDT AUTOMATISCH IN DE AGENDA VERWERKT. TEVENS ZULLEN WE IN 2020 HEEL SOEPEL OMGAAN MET ANNULERINGEN.

 

Om teleurstellingen en dubbele boekingen te voorkomen accepteren we alleen online boekingen. Dit kan simpel en snel via onderstaand boekingsformulier. Direct na je boeking krijg je een bevestiging per e-mail.

 

Selecteer de gewenste data en het aantal personen. De beschikbare accommodaties worden weergegeven. De prijs die wordt aangegeven is de totaalprijs van de accommodatie voor de geselecteerde periode, exclusief ontbijt. Als er geen prijs wordt weergegeven, dan is de accommodatie reeds bezet, of het aantal gewenste nachten minder dan het minimum.

 

Om te reserveren klik bij de betreffende accommodatie op ‘Reserveer’.

 

In het volgende scherm wordt gevraagd je persoonlijke gegevens in te vullen kunnen de eventuele extra’s worden gereserveerd. Als je een vouchercode hebt kun je deze hier opgeven, de korting wordt direct berekend.

 

Daar een groepsreservering vaak maatwerk is, is het niet mogelijk deze online te boeken. Neem in dat geval contact met ons op. Aan de hand van je wensen zullen we een gepaste offerte te maken.

 

Het overdekte terras bij de bar

Is er iets niet duidelijk, of heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag bij het maken van je reservering.